Yoga 1 op 1

Er zijn verschillende redenen waarom je voor 1 op 1 yogasessies kan kiezen:

Tijdens een burn-out kan het (te) veel energie vragen om in een groep les te volgen. Energie die je niet altijd hebt. Op zo een moment heb je nood aan lessen die op je eigen tempo verlopen, zonder bijkomende stress of prikkels.
Door het hoge adrenalineniveau bij een burn-out is het ook moeilijker om tot rust te komen in je lichaam en je geest. Een zachte persoonlijke begeleiding kan je hierin helpen.
Een reeks van 1 op 1 sessies is dan de ideale start om achteraf eventueel naar groepslessen over te stappen. In deze specifieke lessen hecht ik heel veel belang aan het tot rust komen, aan de ademhaling en aan een zachte en toch uitdagende training.


Bij fysieke klachten is het zo dat je niet altijd even zeker bent of je wel zal kunnen volgen in een les en heb je misschien een specifieke klacht die je aan het aanpakken bent en volgens jou nog geen algemene yogales toelaat. Fysieke klachten kunnen ook resulteren in een mentale onrust die je wil aanpakken.
Ik wil met deze sessies een aanvulling vormen op de behandeling van een kinesist, fasciatherapeut of andere hulpverlener. Het is NIET de bedoeling om deze te gaan vervangen. Beschouw het als de ideale kruisbestuiving waar regelmatige yogalessen de effecten van een behandeling bij bijv. een fasciatherapeut in stand houden/versterken.

Je bent op zoek naar een authentieke yogales die op jouw maat is geschreven of naar een personal coach die je op weg helpt en motiveert om vol te houden.


Het voordeel van dit type sessie is dat we samen zelf het tempo en het doel bepalen. Gezien we ‘1 op 1’ samenwerken vind ik het belangrijk dat de 'klik' er tussen ons is. Ik wil ook zeker zijn dat dergelijke sessie voor jou van nut is. Daarom voorzie ik steeds een vrijblijvend intakegesprek van een half uur om even na te gaan wat je doel is en te kijken of/hoe ik jou kan helpen.

Privélessen op jouw tempo