Burn-out groepslessen

lighted candle in the middle of the sky
lighted candle in the middle of the sky

Burn-out is geen depressie! Het is het jarenlang negeren van signalen van lichaam en geest en het uitputten van je energiereserves. Je blijft doorgaan op de adrenalinerush waar je je lichaam hebt op geconditioneerd.
Tot op een bepaald ogenblik de energie volledig op is en het licht letterlijk uitgaat. Je energie is weg, je geheugen is een zeef, je kan alledaagse dingen niet meer, je concentratievermogen is weg, je kan geen prikkels meer aan…

Hieruit geraken is vaak een traag proces, een moeilijk proces met vallen en opstaan. Door het lage energieniveau vraagt elke stap dan ook heel veel moeite. De stap om een les te gaan volgen is groot en je vreest niet te kunnen volgen, teveel energie te verliezen, te falen…

Ik wil hierop graag een antwoord bieden met deze groepslessen en hoop jullie mee te kunnen helpen om je lichaam en geest opnieuw op een positieve manier in gang te zetten. Hier hoef je je geen zorgen te maken over prestatiedrang, over angst om niet te kunnen volgen of zelfs de les niet helemaal te kunnen uitdoen. We houden de groep klein, de prikkels beperken we tot een minimum en je bent hier samen met andere studenten die worstelen met dezelfde problemen.

In deze lessenreeks focus ik me samen met jullie op ademhaling, op het leggen van focus in een houding en op het tot rust komen. Wees niet te hard voor jezelf als dit niet onmiddellijk lukt! Het is gewoon een leerproces dat we allemaal doorlopen.
Ik tracht in mijn lessen jullie bewust te maken van je eigen limieten en ze ook te aanvaarden: falen mag in de les!

Wanneer?

De lessenreeks bestaat uit 6 lessen en gaat door op donderdagvoormiddag van 10u15 tot 11u15 . De reeks wordt op verschillende momenten in het jaar gegeven.

Deze lessenreeks staat voorlopig niet ingepland.

Ben je geïnteresseerd en zoek je een alternatief dan kan ik je mijn wekelijkse lessen op woensdagavond aanraden bij Touch of Flow. Deze zijn in kleine groep, laagdrempelig en werk je rond ademhaling, lichaam en geest.

Neem gerust contact met me op voor meer info.

Waar?

Touch of Flow – Kattestraat 63, 1741 Wambeek (Ternat, op grens met Roosdaal) in het oefenzaaltje beneden

Wanneer het weer het toelaat gaat de les buiten door.

Praktisch

De lessenreeks omvat 6 lessen en kost 120€.

Voel je je niet klaar voor groepslessen kan je starten met een 1 op 1 sessie. Voor meer info druk op onderstaande knop.

In de les:

– Gelieve een deken en een handdoek mee te brengen.
– Het wordt aangeraden om niet te eten en drinken gedurende 1 uur voor de sessie. Neem wel water mee voor na de les.
– Draag comfortabele, sportieve kledij
– Je eigen yogamat, blokje, riem en kussen mag je zeker meebrengen. Heb je deze niet, worden deze voorzien
- Smartphones gaan uit in de les

Indien je fysieke beperkingen hebt en je twijfelt of yoga geschikt is voor jou, neem gerust contact met me op.

yoga helpt je op weg