Water is altijd al de rode lijn geweest in mijn leven.
Als een kleine druppel die de dikste steen slijt, wil ik op mijn eigen manier de wereld een stukje beter maken

Mijn naam is Jurgen.

Jaren werkte ik vanuit een prestatiegerichte en veeleisende zienswijze. Tot ik, door jarenlang alle signalen van mijn lichaam en geest te negeren, in een zware burn-out terecht kwam.

Twee maal ben ik opnieuw gestart, twee maal ben ik terug hervallen. Omdat de energie terug op was. Omdat ik teveel verwachte van mezelf. Telkens opnieuw botste ik op mijn eigen limieten.

Tijdens mijn tweede terugval maakte ik kennis met yoga. Het was voor mij een langzaam proces van bewustwording hoe beweging, meditatie en ademhalingstechnieken me kunnen helpen bij de vele prikkels en verwachtingen in onze huidige Westerse maatschappij. Hoe je leert te luisteren naar je eigen lichaam, leert omgaan met je eigen limieten, met je up en downs in het leven. Een leerproces dat ik nog dagelijks doorloop.

Ik geraakte zo gefascineerd dat ik besloot me verder te verdiepen via de erkende Yoga Teacher training van Yogaloft. Hierdoor ben ik nog meer overtuigd geraakt van de vele voordelen van het beoefenen van yoga. Lesgeven voelde dan ook aan als dé volgende stap.

Ik ben ervan overtuigd dat ik via mijn lessen handvaten kan aanbieden om steviger en flexibeler in het leven te staan en dit druppel per druppel.